Zien: eerste prototype Marksraket SpaceX succesvol geland

Zien: eerste prototype Marksraket SpaceX succesvol geland

Waar de eerste vier testraketten tijdens of vlak na de landing explodeerden, heeft de vijfde raket het vandaag wel gered! De raket bereikte een hoogte van ongeveer 10 kilometer boven de Golf van Mexico, om vervolgens horizontaal te draaien en in vrije val te gaan. Daarna ontstaken de motoren om de raket weer op de landingsplek terug te brengen.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: eerste prototype Marksraket SpaceX succesvol geland Waar de eerste vier testraketten tijdens of vlak na de landing explodeerden, heeft de vijfde raket het vandaag wel gered! De raket bereikte een hoogte van ongeveer 10 kilometer boven de Golf van Mexico, om vervolgens horizontaal te draaien en in vrije val te gaan. Daarna ontstaken de motoren om de raket weer op de landingsplek terug te brengen. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook SpaceX-raket explodeert na landing in Texas: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Zien: SpaceX lanceert gerecyclede raket met vier astronauten naar ISS Bekijk deze video »

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: eerste prototype Marksraket SpaceX succesvol geland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier