Panel in paniek in I Can See Your Voice: "Nee, nee, NEE!"

Panel in paniek in I Can See Your Voice: "Nee, nee, NEE!"

Er moet iemand weggestemd worden uit het spel, maar het panel is het totaal niet met elkaar eens. Wanneer een lid iemand aan wilt wijzen, gaan Marieke Elsinga, Fred van Leer en Samantha Steenwijk volledig in paniekmodus. Wordt het panel uiteindelijk gehoord of zeggen ze helemaal niets?

Panel in paniek in <em>I Can See Your Voice</em>: &quot;Nee, nee, NEE!&quot; Er moet iemand weggestemd worden uit het spel, maar het panel is het totaal niet met elkaar eens. Wanneer een lid iemand aan wilt wijzen, gaan Marieke Elsinga, Fred van Leer en Samantha Steenwijk volledig in paniekmodus. Wordt het panel uiteindelijk gehoord of zeggen ze helemaal niets? Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook I Can See Your Voice: Francis van Broekhuizen hoort mooie stem bij vals zingende Sjors Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Glen Faria gelooft niet in bestaan van zangstem Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Panel in paniek in I Can See Your Voice: "Nee, nee, NEE!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier