Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over vaccinatiebewijs (6 mei)

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over vaccinatiebewijs (6 mei)

Op donderdag 6 mei wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over de wijziging van de Wet publieke gezondheid. Kort gezegd komt het erop neer dat het kabinet de wet wil veranderen om test- en vaccinatiebewijzen in te voeren.

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar <em>debat Tweede Kamer</em> over vaccinatiebewijs (6 mei) Op donderdag 6 mei wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over de wijziging van de Wet publieke gezondheid. Kort gezegd komt het erop neer dat het kabinet de wet wil veranderen om test- en vaccinatiebewijzen in te voeren. Lees verder onder de video. WoordvoerdersHet debat wordt niet in de plenaire zaal van de Tweede Kamer gevoerd, maar in een andere ruimte in het gebouw. Daar komen de woordvoerders van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van de verschillende partijen bijeen om te debatteren over het verplicht stellen van een test- en/of vaccinatiebewijs. Kijk hierboven op donderdag 7 mei vanaf 10.30 uur LIVE naar het debat over test- en vaccinatiebewijzen. Bekijk ook Zien: Wouter Koolmees wappert mondkapje in gezicht Mark Rutte bij Notulendebat Bekijk deze video » Video: bekijk maidenspeech Sylvana Simons (BIJ1) Bekijk deze video » Caroline van der Plas vertelt bij Beau over Haagse avonturen: "Word bang van mezelf" Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over vaccinatiebewijs (6 mei)

Woordvoerders
Het debat wordt niet in de plenaire zaal van de Tweede Kamer gevoerd, maar in een andere ruimte in het gebouw. Daar komen de woordvoerders van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van de verschillende partijen bijeen om te debatteren over het verplicht stellen van een test- en/of vaccinatiebewijs.

Kijk hierboven op donderdag 7 mei vanaf 10.30 uur LIVE naar het debat over test- en vaccinatiebewijzen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over vaccinatiebewijs (6 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier