Trailer: David Attenborough's nieuwe documentaire 'A Perfect Planet

Trailer: David Attenborough's nieuwe documentaire 'A Perfect Planet

De komende vijf weken is de naar het Nederlands vertaalde versie van 'A Perfect Plant' van David Attenborough te zien op NPO 1. De serie laat zien hoe de natuurkrachten - het weer, zeestromingen, zonne-energie en vulkanen - de grote diversiteit van het leven op aarde aandrijven, vormgeven en ondersteunen.

Trailer: <em>David Attenborough's</em> nieuwe documentaire 'A Perfect Planet De komende vijf weken is de naar het Nederlands vertaalde versie van 'A Perfect Plant' van David Attenborough te zien op NPO 1. De serie laat zien hoe de natuurkrachten - het weer, zeestromingen, zonne-energie en vulkanen - de grote diversiteit van het leven op aarde aandrijven, vormgeven en ondersteunen. De documentaireserie A Perfect Planet is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van A Perfect Planet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Life in Colour with David Attenborough vanaf 22 april op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Koffietijd: 'Makers Seaspiracy willen liefst dat er nooit één vis meer gevangen wordt' Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: David Attenborough's nieuwe documentaire 'A Perfect Planet

De documentaireserie A Perfect Planet is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van A Perfect Planet terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: David Attenborough's nieuwe documentaire 'A Perfect Planet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier