Zien: Maple de Bever is jarig en krijgt bijzondere verjaardagstaart

Zien: Maple de Bever is jarig en krijgt bijzondere verjaardagstaart

Maple de Bever woont in Oregon Zoo in de Verenigde Staten. Het is een speciale dag, want Maple is vandaag 5 jaar geworden. Hij krijgt een speciale verjaardagstaart met onder andere worteltjes en fruit, maar kiest toch liever iets anders. Namelijk: een wandeling met een grote tak!

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: <em>Maple de Bever</em> is jarig en krijgt bijzondere verjaardagstaart Maple de Bever woont in Oregon Zoo in de Verenigde Staten. Het is een speciale dag, want Maple is vandaag 5 jaar geworden. Hij krijgt een speciale verjaardagstaart met onder andere worteltjes en fruit, maar kiest toch liever iets anders. Namelijk: een wandeling met een grote tak! Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Zien: eerste prototype Marksraket SpaceX succesvol geland Bekijk deze video » Heftige beelden: geweldadige protesten in Colombia tegen de overheid Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Maple de Bever is jarig en krijgt bijzondere verjaardagstaart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier