Woeste Donny Roelvink: "Toon respect en houd je fucking bek dicht!" (video)

Woeste Donny Roelvink: "Toon respect en houd je fucking bek dicht!" (video)

Donny Roelvink moet zijn frustraties kwijt op Instagram. Hij deelde een foto van zijn televisie tijdens de dodenherdenking en riep zijn volgers op om twee minuten stil te zijn en stil te staan bij de vrijheid die wij nu hebben. Vervolgens kreeg hij een stortvloed aan reacties dat wij Nederlanders nu helemaal geen vrijheid kennen.

Woeste <em>Donny Roelvink</em>: &quot;Toon respect en houd je fucking bek dicht!&quot; (video) Donny Roelvink moet zijn frustraties kwijt op Instagram. Hij deelde een foto van zijn televisie tijdens de dodenherdenking en riep zijn volgers op om twee minuten stil te zijn en stil te staan bij de vrijheid die wij nu hebben. Vervolgens kreeg hij een stortvloed aan reacties dat wij Nederlanders nu helemaal geen vrijheid kennen. Toon wat respect!Hier wil de BN'er toch graag op reageren, want hij vindt het ontzettend respectloos dat mensen hier zo op reageren. Daarnaast vind hij de vergelijking tussen de coronacrisis en Tweede Wereldoorlog zeer ongepast. Hij zegt tegen al deze mensen dat ze wat respect moeten tonen en hun 'motherfucking bek dicht moeten houden'. Bekijk de video van Donny Roelvink hierboven. Bekijk ook Donny Roelvink vertelt over bijleggen ruzie met broer Dave: "Nieuw hoofdstuk in" Bekijk deze video » Zien: Donny Roelvink geeft update over zijn virale schoonmaakfaal Bekijk deze video »

Toon wat respect!
Hier wil de BN'er toch graag op reageren, want hij vindt het ontzettend respectloos dat mensen hier zo op reageren. Daarnaast vind hij de vergelijking tussen de coronacrisis en Tweede Wereldoorlog zeer ongepast. Hij zegt tegen al deze mensen dat ze wat respect moeten tonen en hun 'motherfucking bek dicht moeten houden'.

Bekijk de video van Donny Roelvink hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woeste Donny Roelvink: "Toon respect en houd je fucking bek dicht!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier