Bekijk promo Petit Chateau: vanaf 6 mei te zien bij SBS6

Bekijk promo Petit Chateau: vanaf 6 mei te zien bij SBS6

Maxime en Montana Meiland verbouwen in het nieuwe SBS6-programma Petit Chateau de kleinste ruimtes tot de mooiste babykamers. De zwangere Maxime en handige Montana zijn het perfecte kluskoppel. Bekijk de promo van Petit Chateau hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk promo <em>Petit Chateau</em>: vanaf 6 mei te zien bij SBS6 Maxime en Montana Meiland verbouwen in het nieuwe SBS6-programma Petit Chateau de kleinste ruimtes tot de mooiste babykamers. De zwangere Maxime en handige Montana zijn het perfecte kluskoppel. Bekijk de promo van Petit Chateau hieronder. Lees verder onder de video. Zussen verbouwen babykamersDe handige zussen gaan in Petit Chateau langs bij jonge gezinnen die een kindje verwachten, maar die door omstandigheden niet in staat zijn de babykamer op tijd op orde te krijgen. Maxime en Montana weten in een handomdraai de ruimte om te toveren tot een mooie babykamer. Bekijk de promo van Petit Chateau hierboven. Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Leuk: Zwangere Maxime Meiland krijgt Moederdag cadeau: "Is dat voor mama!?" Bekijk deze video » Maxime Meiland bij Beau: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden" Bekijk deze video »

Zussen verbouwen babykamers
De handige zussen gaan in Petit Chateau langs bij jonge gezinnen die een kindje verwachten, maar die door omstandigheden niet in staat zijn de babykamer op tijd op orde te krijgen. Maxime en Montana weten in een handomdraai de ruimte om te toveren tot een mooie babykamer. Bekijk de promo van Petit Chateau hierboven.

Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk promo Petit Chateau: vanaf 6 mei te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier