Zien: De hond van Danny Froger snapt er niks van

Zien: De hond van Danny Froger snapt er niks van

Zanger Danny Froger, die onlangs bij Koffietijd vertelde een kantoorbaan te hebben, kijkt tijdens zijn werkdag uit het raam. Hij roept z'n hond maar de zachte viervoeter kan zijn baasje niet vinden: "Hij snapt er niks van", schrijft Danny bij de Instagram Stories. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: De hond van <em>Danny Froger</em> snapt er niks van Zanger Danny Froger, die onlangs bij Koffietijd vertelde een kantoorbaan te hebben, kijkt tijdens zijn werkdag uit het raam. Hij roept z'n hond maar de zachte viervoeter kan zijn baasje niet vinden: "Hij snapt er niks van", schrijft Danny bij de Instagram Stories. Bekijk de leuke beelden hieronder. Lees verder onder de video. Vrienden voor het levenDe gelukkige Danny deelde onlangs een lieve foto van zijn hond en dochtertje samen. Bekijk het knappe stel op de foto hieronder: "Vrienden voor het leven", schrijft hij eronder. View this post on Instagram A post shared by Danny Froger (@dannyfroger) Bekijk ook Koffietijd: Danny Froger zingt nieuwe single Jij bent van mij Bekijk deze video » Danny Froger over nieuwe baan: "Ik ben verantwoordelijk voor de online content" (Koffietijd) Bekijk deze video »
Show :
Zien: De hond van Danny Froger snapt er niks van

Vrienden voor het leven
De gelukkige Danny deelde onlangs een lieve foto van zijn hond en dochtertje samen. Bekijk het knappe stel op de foto hieronder: "Vrienden voor het leven", schrijft hij eronder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: De hond van Danny Froger snapt er niks van of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier