Trailer: Misdaadfilm The Drop donderdag te zien bij SBS9

Trailer: Misdaadfilm The Drop donderdag te zien bij SBS9

De film The Drop gaat over de eenzame barkeeper Bob Saginowki (Tom Hardy) die geld wegsluist voor de onderwereld van Brooklyn.

Mislukte roofoverval
Onder druk van zijn werkgever, en tevens neef, Marv (James Gandolfini) raakt Bob betrokken bij een compleet mislukte roofoverval. Hij wordt het middelpunt van een diepgaand onderzoek in de buurt...

Bekijk de trailer van The Drop hieronder.

The Drop is vanavond, donderdag 6 mei, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt The Drop streamen via DisneyPlus.

Trailer: Misdaadfilm <em>The Drop</em> donderdag te zien bij SBS9 De film The Drop gaat over de eenzame barkeeper Bob Saginowki (Tom Hardy) die geld wegsluist voor de onderwereld van Brooklyn. Mislukte roofovervalOnder druk van zijn werkgever, en tevens neef, Marv (James Gandolfini) raakt Bob betrokken bij een compleet mislukte roofoverval. Hij wordt het middelpunt van een diepgaand onderzoek in de buurt... Bekijk de trailer van The Drop hieronder. The Drop is vanavond, donderdag 6 mei, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt The Drop streamen via DisneyPlus. Bekijk ook Bekijk trailer Netflix-film The Last Letter From Your Lover Bekijk deze video » Beau: actrice Susan Radder stond met bek vol tanden na première De Slag om de Schelde Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Misdaadfilm The Drop donderdag te zien bij SBS9

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV