Video: Samantha Steenwijk wil deelnemen aan het songfestival: "Zelfs in het Turks"

Video: Samantha Steenwijk wil deelnemen aan het songfestival: "Zelfs in het Turks"

Samantha Steenwijk zou graag mee willen doen aan het Eurovisie Songfestival. Als de zangeres zou worden gevraagd dan zou ze zeker 'ja' zeggen. Dit vertelde ze donderdag 6 mei in de Veronica Inside Ochtendshow. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Samantha Steenwijk</em> wil deelnemen aan het songfestival: &quot;Zelfs in het Turks&quot; Samantha Steenwijk zou graag mee willen doen aan het Eurovisie Songfestival. Als de zangeres zou worden gevraagd dan zou ze zeker 'ja' zeggen. Dit vertelde ze donderdag 6 mei in de Veronica Inside Ochtendshow. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Turks zingenSamantha, die vooral gewend is in het Nederlands te zingen, heeft het er voor het songfestival voor over om een nummer in andere taal te doen: "Al moet ik het in het Turks doen. Het maakt me niet uit", zegt Samantha, die al eerder Turks zong bij The Masked Singer. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Samantha over het Songfestival. Bekijk ook De Verraders: Samantha Steenwijk over in de steek laten Holly Mae Brood (video) Bekijk deze video » Koffietijd gemist? Bekijk optreden Samantha Steenwijk - In onze wereld Bekijk deze video »
Show :
Video: Samantha Steenwijk wil deelnemen aan het songfestival: "Zelfs in het Turks"

Turks zingen
Samantha, die vooral gewend is in het Nederlands te zingen, heeft het er voor het songfestival voor over om een nummer in andere taal te doen: "Al moet ik het in het Turks doen. Het maakt me niet uit", zegt Samantha, die al eerder Turks zong bij The Masked Singer.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Samantha over het Songfestival.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Samantha Steenwijk wil deelnemen aan het songfestival: "Zelfs in het Turks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier