Zien: Paul de Leeuw presenteert speciale uitzending rond Songfestival

Zien: Paul de Leeuw presenteert speciale uitzending rond Songfestival

Presentator Paul de Leeuw is maar wat trots dat het Eurovisie Songfestival dit jaar in Rotterdam wordt gehouden. Zelf had hij niet de ambitie om één van de presentatoren te zijn, omdat hij goed beseft dat hij van de "oudere garde" is. Wél mag Paul Online Eurovision Village presenteren, waar ook veel optredens te zien zijn.

Bekijk het interview met Paul de Leeuw hieronder. Online Eurovision Village is vanaf 15 mei te bezoeken op de website van Eurovision.

Zien: <em>Paul de Leeuw</em> presenteert speciale uitzending rond <em>Songfestival</em> Presentator Paul de Leeuw is maar wat trots dat het Eurovisie Songfestival dit jaar in Rotterdam wordt gehouden. Zelf had hij niet de ambitie om één van de presentatoren te zijn, omdat hij goed beseft dat hij van de "oudere garde" is. Wél mag Paul Online Eurovision Village presenteren, waar ook veel optredens te zien zijn. Bekijk het interview met Paul de Leeuw hieronder. Online Eurovision Village is vanaf 15 mei te bezoeken op de website van Eurovision. Bekijk ook Paul de Leeuw geëmotioneerd door spontaan optreden zoon Toby (video) Bekijk deze video » Hilarische video: moeder Gerard Joling vond Hoge Bomen met Paul de Leeuw saai Bekijk deze video »
Songfestival :
Zien: Paul de Leeuw presenteert speciale uitzending rond Songfestival


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Paul de Leeuw presenteert speciale uitzending rond Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV