Video: Wybren van Haga noemt poster Forum voor Democratie "pijnlijk" en "niet nodig"

Video: Wybren van Haga noemt poster Forum voor Democratie "pijnlijk" en "niet nodig"

In het debat over test- en vaccinatiebewijzen trok politicus Wybren van Haga (Forum voor Democratie) het boetekleed aan vanwege de omstreden poster die zijn partij de afgelopen week verspreidde. Hij noemde het "pijnlijk, niet nodig en ongemakkelijk".

Lees verder onder de video.

Video: <em>Wybren van Haga</em> noemt poster Forum voor Democratie &quot;pijnlijk&quot; en &quot;niet nodig&quot; In het debat over test- en vaccinatiebewijzen trok politicus Wybren van Haga (Forum voor Democratie) het boetekleed aan vanwege de omstreden poster die zijn partij de afgelopen week verspreidde. Hij noemde het "pijnlijk, niet nodig en ongemakkelijk". Lees verder onder de video. OnverstandigVolgens Van Haga is het ook onverstandig om de vergelijking van de huidige maatregelen met de Tweede Wereldoorlog te maken. Hij vertelt dat zijn eigen familie nog aan Engelse zijde heeft meegevochten tijdens de oorlog. Toch wil hij wel benadrukken dat de discussie zich nu op de poster van FvD heeft toegespitst, terwijl de partij aandacht wil vragen voor de vrijheden die ons nu ontnomen zijn. Bekijk de beelden van Wybren van Haga hierboven. Bekijk ook EenVandaag: 'Bevrijdingsposter' Thierry Baudet wekt woede en verontwaardiging Bekijk deze video » Op1 gemist? Frits Barend hekelt vergelijking Forum voor Democratie: "Schofterig" Bekijk deze video »
Politiek :
Video: Wybren van Haga noemt poster Forum voor Democratie "pijnlijk" en "niet nodig"

Onverstandig
Volgens Van Haga is het ook onverstandig om de vergelijking van de huidige maatregelen met de Tweede Wereldoorlog te maken. Hij vertelt dat zijn eigen familie nog aan Engelse zijde heeft meegevochten tijdens de oorlog. Toch wil hij wel benadrukken dat de discussie zich nu op de poster van FvD heeft toegespitst, terwijl de partij aandacht wil vragen voor de vrijheden die ons nu ontnomen zijn.

Bekijk de beelden van Wybren van Haga hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Wybren van Haga noemt poster Forum voor Democratie "pijnlijk" en "niet nodig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier