Heleen van Royen verrast medekandidaten met haar slimheid: "Smeerkees!" (10 Voor Taal)

Heleen van Royen verrast medekandidaten met haar slimheid: "Smeerkees!" (10 Voor Taal)

Harm Edens test in 10 Voor Taal de vier kandidaten met nieuwe taalspellen op hun kennis van de Nederlandse taal. In vijf quizrondes spelen twee teams tegen elkaar. Ze hebben het best moeilijk in het fragment hieronder, op schrijfster Heleen van Royen na: "Smeerkees!", roept ze hard. Bekijk het 10 Voor Taal fragment hieronder.

10 Voor Taal is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Heleen van Royen</em> verrast medekandidaten met haar slimheid: &quot;Smeerkees!&quot; (10 Voor Taal) Harm Edens test in 10 Voor Taal de vier kandidaten met nieuwe taalspellen op hun kennis van de Nederlandse taal. In vijf quizrondes spelen twee teams tegen elkaar. Ze hebben het best moeilijk in het fragment hieronder, op schrijfster Heleen van Royen na: "Smeerkees!", roept ze hard. Bekijk het 10 Voor Taal fragment hieronder. 10 Voor Taal is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Jan Versteegh uit frustraties over spellingsfouten tijdens appen (10 Voor Taal) Bekijk deze video » Zien: Evelien de Bruijn lacht haar fout weg bij 10 Voor Taal Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heleen van Royen verrast medekandidaten met haar slimheid: "Smeerkees!" (10 Voor Taal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV