Cardioloog Olivier Manintveld over Heart-in-a-box machine bij Tijd voor MAX

Cardioloog Olivier Manintveld over Heart-in-a-box machine bij Tijd voor MAX

Artsen van het Erasmus MC, het UMC Utrecht en het UMC Groningen zijn er voor het eerst in geslaagd om het hart van een overleden patiënt buiten het lichaam weer te laten kloppen. Bij Tijd voor MAX vertelt cardioloog Olivier Manintveld erover. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Cardioloog <em>Olivier Manintveld</em> over <em>Heart-in-a-box</em> machine bij <em>Tijd voor MAX</em> Artsen van het Erasmus MC, het UMC Utrecht en het UMC Groningen zijn er voor het eerst in geslaagd om het hart van een overleden patiënt buiten het lichaam weer te laten kloppen. Bij Tijd voor MAX vertelt cardioloog Olivier Manintveld erover. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. 40 donorhartenIn de video hierboven vertelt Olivier meer over de Heart-in-a-box. "Door de nieuwe techniek komen er in Nederland zo’n 40 donorharten per jaar bij, dat is een verdubbeling", schrijft de NOS. Bekijk ook Tijd voor MAX: Bekijk optreden Jeroen van der Boom & Anita Meyer - Love Shine A Light Bekijk deze video » De Beste Liedjes van het Songfestival met Jeroen van der Boom vanaf zaterdag te zien Bekijk deze video »
TV :
Cardioloog Olivier Manintveld over Heart-in-a-box machine bij Tijd voor MAX

40 donorharten
In de video hierboven vertelt Olivier meer over de Heart-in-a-box. "Door de nieuwe techniek komen er in Nederland zo’n 40 donorharten per jaar bij, dat is een verdubbeling", schrijft de NOS.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cardioloog Olivier Manintveld over Heart-in-a-box machine bij Tijd voor MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier