Petit Chateau aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Petit Chateau aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Petit Chateau

Petit Chateau aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk promo Petit Chateau: vanaf 6 mei te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Petit Chateau: Maxime en Montana Meiland genieten van auto's slopen Bekijk deze video » Op het tijdstip van Chateau Meiland is vanaf nu elke donderdag 'Petit Chateau' te zien, waarin de zussen Maxime en Montana Meiland babykamers realiseren. Wekelijks om 20:30 uur op SBS6. HulpJonge gezinnen die het door omstandigheden niet lukt om de babykamer op tijd af te krijgen, schakelen de hulp van Maxime en Montana in. In een handomdraai toveren ze de babykamer om tot een waar paleis. BabychateauDe twee laten dromen uitkomen door een babychateau te creëren. Dat doen Maxime en Montana op hun eigen manier: met veel creativiteit, een flinke dosis overmoed en lef én de juiste contacten. ThemakamersAls extra verrassing pakken de zussen ook de kinderkamer(s) van broertjes en zusjes aan met de 'Meiland-touch'. Ze creëren heuse themakamers waar de kinderen alleen maar van konden dromen. Petit Chateau: Maxime en Montana willen ook op kraamvisite Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op het tijdstip van Chateau Meiland is vanaf nu elke donderdag 'Petit Chateau' te zien, waarin de zussen Maxime en Montana Meiland babykamers realiseren. Wekelijks om 20:30 uur op SBS6.

Hulp
Jonge gezinnen die het door omstandigheden niet lukt om de babykamer op tijd af te krijgen, schakelen de hulp van Maxime en Montana in. In een handomdraai toveren ze de babykamer om tot een waar paleis.

Babychateau
De twee laten dromen uitkomen door een babychateau te creëren. Dat doen Maxime en Montana op hun eigen manier: met veel creativiteit, een flinke dosis overmoed en lef én de juiste contacten.

Themakamers
Als extra verrassing pakken de zussen ook de kinderkamer(s) van broertjes en zusjes aan met de 'Meiland-touch'. Ze creëren heuse themakamers waar de kinderen alleen maar van konden dromen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Petit Chateau

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schiedam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier