Op1 gemist? Nieuwe machine maakt harttransplantatie na overlijden donor mogelijk

Op1 gemist? Nieuwe machine maakt harttransplantatie na overlijden donor mogelijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.

Een enorme doorbraak in de medische wereld: een nieuwe machine maakt het mogelijk om een harttransplantatie ná het overlijden van de donor plaats te laten vinden. De machine krijgt het hart na overlijden weer aan de praat, waarna het alsnog bij een patiënt geplaatst kan worden. Michiel Erasmus en Niels van der Kaaij leggen uit hoe dat in zijn werk gaat.

<em>Op1</em> gemist? Nieuwe machine maakt harttransplantatie na overlijden donor mogelijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 mei terugkijken bij Gids.tv. Een enorme doorbraak in de medische wereld: een nieuwe machine maakt het mogelijk om een harttransplantatie ná het overlijden van de donor plaats te laten vinden. De machine krijgt het hart na overlijden weer aan de praat, waarna het alsnog bij een patiënt geplaatst kan worden. Michiel Erasmus en Niels van der Kaaij leggen uit hoe dat in zijn werk gaat. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Nieuwe machine maakt harttransplantatie na overlijden donor mogelijk

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Nieuwe machine maakt harttransplantatie na overlijden donor mogelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier