De Vooravond gemist? ''Waarom is onderzoeksjournalistiek geen peiler voor NPO?''

De Vooravond gemist? ''Waarom is onderzoeksjournalistiek geen peiler voor NPO?''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? ''Waarom is onderzoeksjournalistiek geen peiler voor NPO?'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De NPO blijkt een jongere doelgroep te willen aanspreken. Dat gaat echter ten koste van onderzoeksjournalistiek en programma's met inhoud. Presentatrice Antoinette Hertsenberg vertelt in De Vooravond dat ze dat zonde vindt. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? ''Waarom is onderzoeksjournalistiek geen peiler voor NPO?''

De NPO blijkt een jongere doelgroep te willen aanspreken. Dat gaat echter ten koste van onderzoeksjournalistiek en programma's met inhoud. Presentatrice Antoinette Hertsenberg vertelt in De Vooravond dat ze dat zonde vindt.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? ''Waarom is onderzoeksjournalistiek geen peiler voor NPO?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier