De Vooravond gemist? Laura Jansen hielp vluchtelingen op Lesbos

De Vooravond gemist? Laura Jansen hielp vluchtelingen op Lesbos

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Laura Jansen hielp vluchtelingen op Lesbos Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. ''Er was geen handleiding,'' vertelt Laura Jansen. Zij hielp drie jaar lang op Lesbos als vrijwilliger in vluchtelingenkampen. Nu heeft zij een boek geschreven over haar ervaringen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Laura Jansen hielp vluchtelingen op Lesbos

''Er was geen handleiding,'' vertelt Laura Jansen. Zij hielp drie jaar lang op Lesbos als vrijwilliger in vluchtelingenkampen. Nu heeft zij een boek geschreven over haar ervaringen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Laura Jansen hielp vluchtelingen op Lesbos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier