De Vooravond gemist? Laura Jansen zingt nieuwe plaat 'The Door'

De Vooravond gemist? Laura Jansen zingt nieuwe plaat 'The Door'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Laura Jansen zingt nieuwe plaat 'The Door' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ken je Laura Jansen nog? Zo'n tien jaar geleden bracht de zangeres de ene hit na de andere uit. Het bleef daarna even stil, maar Laura heeft niet stilgezeten. Op Lesbos hielp ze namelijk ruim 2,5 jaar in vluchtelingenkampen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Laura Jansen zingt nieuwe plaat 'The Door'

Ken je Laura Jansen nog? Zo'n tien jaar geleden bracht de zangeres de ene hit na de andere uit. Het bleef daarna even stil, maar Laura heeft niet stilgezeten. Op Lesbos hielp ze namelijk ruim 2,5 jaar in vluchtelingenkampen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Laura Jansen zingt nieuwe plaat 'The Door' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier