Op1 gemist? Christina van Zuilen laat zien hoe haar steunhart werkt

Op1 gemist? Christina van Zuilen laat zien hoe haar steunhart werkt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.

Het Erasmus MC bracht gisteren naar buiten dat een harttransplantatie ook mogelijk is na het overlijden van de donor. Goed nieuws voor Christina van Zuilen, die al lang op een donorhart wacht. Tot dat moment moet ze het doen met een speciaal steunhart, dat ze uitlegt bij Op1. Het is een soort riem, waarvan een buis in haar buik naar binnen gaat en stroom geeft aan het hart.

<em>Op1</em> gemist? Christina van Zuilen laat zien hoe haar steunhart werkt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 mei terugkijken bij Gids.tv. Het Erasmus MC bracht gisteren naar buiten dat een harttransplantatie ook mogelijk is na het overlijden van de donor. Goed nieuws voor Christina van Zuilen, die al lang op een donorhart wacht. Tot dat moment moet ze het doen met een speciaal steunhart, dat ze uitlegt bij Op1. Het is een soort riem, waarvan een buis in haar buik naar binnen gaat en stroom geeft aan het hart. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Christina van Zuilen laat zien hoe haar steunhart werkt

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Christina van Zuilen laat zien hoe haar steunhart werkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier