Petit Chateau: Maxime en Montana Meiland genieten van auto's slopen

Petit Chateau: Maxime en Montana Meiland genieten van auto's slopen

Voor het nieuwe programma Petit Chateau gaan Maxime en Montana Meiland aan de slag met... Babykamers! De dochters van Martien en Erica hebben inmiddels heel wat kluservaring en willen nu graag andere mensen helpen.

Lees verder onder de video

<em>Petit Chateau</em>: Maxime en Montana Meiland genieten van auto's slopen Voor het nieuwe programma Petit Chateau gaan Maxime en Montana Meiland aan de slag met... Babykamers! De dochters van Martien en Erica hebben inmiddels heel wat kluservaring en willen nu graag andere mensen helpen. Lees verder onder de video KasteeltjeIn de eerste aflevering mogen de zussen een babykamer gaan inrichten voor twee meisjes. Van de bedjes maken ze een heus kasteeltje. Ook de kamer van het oudere broertje krijgt een make over. Daarbij gebruiken ze onderdelen van de autosloperij. Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Martien Meiland heeft tijdens klussen commentaar op schoonzoon: "Jij ziet scheef" Bekijk deze video » Maxime Meiland bij Beau: "Ik snap niet dat mensen Chateau Meiland zo leuk vinden" Bekijk deze video » Beau: Maxime en Montana Meiland hadden weinig aan advies Martien voor Petit Chateau Bekijk deze video »
Entertainment :
Petit Chateau: Maxime en Montana Meiland genieten van auto's slopen

Kasteeltje
In de eerste aflevering mogen de zussen een babykamer gaan inrichten voor twee meisjes. Van de bedjes maken ze een heus kasteeltje. Ook de kamer van het oudere broertje krijgt een make over. Daarbij gebruiken ze onderdelen van de autosloperij.

Het nieuwe programma Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Petit Chateau: Maxime en Montana Meiland genieten van auto's slopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier