Theatervoorstelling Zwanensprong gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Theatervoorstelling Zwanensprong gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Theater: Zwanensprong

Theatervoorstelling Zwanensprong gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de reeks tv-versies van theatervoorstellingen is vanavond Zwanensprong, geïnspireerd op op het stuk Zwanenzang van Anton Tsjechov, te zien. OntploffingWaar in het origineel een oude acteur vermoeid afscheid neemt van het toneel, bestormen twee jonge actrices in Zwanensprong het lege podium om de wereld tot ontploffing te brengen en theater nieuw leven in te blazen. RollenWelke rollen zullen er gespeeld worden in de toekomst? Welke verhalen worden er verteld? Wat doe je als je aanstormt, in een wereld die schreeuwt om hulp van alle kanten? RadicaliserenDe twee actrices, bouwen, associëren, radicaliseren en spelen er op los. Ze spelen alvast hun toekomstige rollen, bouwen werelden op en bereiden zich voor. Want éen ding is zeker: aanstormen zullen ze. Op1 gemist? Albert Verlinde en Karin Bloemen starten campagne terugkeer theater Bekijk deze video » Chantal's Beauty Camper: actrice Hetty Verhoogt verrast door Barrie Stevens Bekijk deze video » Beau gemist? De Ashton Brothers zetten de studio op zijn kop Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de reeks tv-versies van theatervoorstellingen is vanavond Zwanensprong, geïnspireerd op op het stuk Zwanenzang van Anton Tsjechov, te zien.

Ontploffing
Waar in het origineel een oude acteur vermoeid afscheid neemt van het toneel, bestormen twee jonge actrices in Zwanensprong het lege podium om de wereld tot ontploffing te brengen en theater nieuw leven in te blazen.

Rollen
Welke rollen zullen er gespeeld worden in de toekomst? Welke verhalen worden er verteld? Wat doe je als je aanstormt, in een wereld die schreeuwt om hulp van alle kanten?

Radicaliseren
De twee actrices, bouwen, associëren, radicaliseren en spelen er op los. Ze spelen alvast hun toekomstige rollen, bouwen werelden op en bereiden zich voor. Want éen ding is zeker: aanstormen zullen ze.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Theatervoorstelling Zwanensprong gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier