I Can See Your Voice: Edsilia Rombley danst met Salsakoning

I Can See Your Voice: Edsilia Rombley danst met Salsakoning

De Salsakoning komt niet alleen om te zingen, maar ook om te dansen! Carlo Boszhard roept Edsilia Rombley het podium op en de latin-muziek gaat aan.

Salsa?
''Kan je salsa?'' vraagt de Salsakoning. ''Ik heb wel hakken aan hoor!'' reageert Edsilia nerveus. Even later staan de twee vol enthousiasme te dansen. Dat levert luid gejoel en geapplaudiseer op van de andere juryleden.

<em>I Can See Your Voice</em>: Edsilia Rombley danst met Salsakoning De Salsakoning komt niet alleen om te zingen, maar ook om te dansen! Carlo Boszhard roept Edsilia Rombley het podium op en de latin-muziek gaat aan. Salsa?''Kan je salsa?'' vraagt de Salsakoning. ''Ik heb wel hakken aan hoor!'' reageert Edsilia nerveus. Even later staan de twee vol enthousiasme te dansen. Dat levert luid gejoel en geapplaudiseer op van de andere juryleden. Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
I Can See Your Voice: Edsilia Rombley danst met Salsakoning

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice: Edsilia Rombley danst met Salsakoning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier