Bekijk Danny's wereld aflevering 14 over nudistenfoto's in handen van pedofielen

Bekijk Danny's wereld aflevering 14 over nudistenfoto's in handen van pedofielen

In de nieuwste aflevering van Danny's wereld duikt presentator Danny Ghosen in de verspreiding van nudistenfoto's op het internet. De foto's van naaktrecreatie worden vaak zonder toestemming gemaakt en belanden vervolgens in de handen van pedofielen.

Lees verder onder de video.

Bekijk <em>Danny's wereld</em> aflevering 14 over nudistenfoto's in handen van pedofielen In de nieuwste aflevering van Danny's wereld duikt presentator Danny Ghosen in de verspreiding van nudistenfoto's op het internet. De foto's van naaktrecreatie worden vaak zonder toestemming gemaakt en belanden vervolgens in de handen van pedofielen. Lees verder onder de video. Naakte kinderenZij kunnen op deze websites onbelemmerd foto's van naakte kinderen bekijken. Ghosen vertelt zelf over zijn ontdekking: "Zeker twaalf websites, die grotendeels in Nederland worden gehost, bieden een enorm scala aan foto’s van naakte volwassenen, maar ook van kinderen. De foto’s zijn vaak gemaakt op vakantie." Bekijk Danny's wereld aflevering 14 hierboven. Danny's wereld is elke donderdag om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Danny's wereld aflevering 10 over de mannen achter slutshaming Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 11: pedo-activist Nelson M. vindt dat hij niets fout doet Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 12 over racisme in het amateurvoetbal Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny's wereld aflevering 14 over nudistenfoto's in handen van pedofielen

Naakte kinderen
Zij kunnen op deze websites onbelemmerd foto's van naakte kinderen bekijken. Ghosen vertelt zelf over zijn ontdekking: "Zeker twaalf websites, die grotendeels in Nederland worden gehost, bieden een enorm scala aan foto’s van naakte volwassenen, maar ook van kinderen. De foto’s zijn vaak gemaakt op vakantie."

Bekijk Danny's wereld aflevering 14 hierboven.

Danny's wereld is elke donderdag om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny's wereld aflevering 14 over nudistenfoto's in handen van pedofielen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier