Michael van Gerwen kijkt uit naar wedstrijden met publiek: "Ga stinkende best doen"

Michael van Gerwen kijkt uit naar wedstrijden met publiek: "Ga stinkende best doen"

Michael van Gerwen reageerde donderdag (6 mei) na zijn overwinning op Jonny Clayton opgelucht voor de camera's van RTL 7, want hij heeft het altijd lastig tegen Clayton. Van Gerwen mist soms ook nét die extra drive, omdat er geen publiek in de zaal zit. Maar daar komt binnenkort verandering in: vanaf 17 mei mogen er duizend fans aanwezig zijn bij de Premier League. En daar gaat Van Gerwen zijn "stinkende best" voor doen.

Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder.

<em>Michael van Gerwen</em> kijkt uit naar wedstrijden met publiek: &quot;Ga stinkende best doen&quot; Michael van Gerwen reageerde donderdag (6 mei) na zijn overwinning op Jonny Clayton opgelucht voor de camera's van RTL 7, want hij heeft het altijd lastig tegen Clayton. Van Gerwen mist soms ook nét die extra drive, omdat er geen publiek in de zaal zit. Maar daar komt binnenkort verandering in: vanaf 17 mei mogen er duizend fans aanwezig zijn bij de Premier League. En daar gaat Van Gerwen zijn "stinkende best" voor doen. Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder. Bekijk ook Premier League Darts: steengoede Michael van Gerwen verplettert Dimitri van den Bergh Bekijk deze video » Michael van Gerwen geniet van winst op Dimitri van den Bergh: "Geeft veel voldoening" Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen kijkt uit naar wedstrijden met publiek: "Ga stinkende best doen"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen kijkt uit naar wedstrijden met publiek: "Ga stinkende best doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier