Beau gemist? Hans Nijenhuis over vertrek bij het AD

Beau gemist? Hans Nijenhuis over vertrek bij het AD

Hans Nijenhuis maakte onlangs bekend te gaan stoppen als hoofdredacteur bij het AD, waar hij inmiddels vijf jaar aan het roer staat. Hij lichtte zijn besluit donderdagavond toe bij Beau: "Toen ik begon had ik bepaalde voornemens. Ik had ook gedacht: ik ga over vier, vijf, jaar eens kijken hoe het er dan voorstaat. Als ik dan kijk, natuurlijk heb ik heel veel fout gedaan en er gaat nog veel mis, maar de dingen die ik wilde doen zijn eigenlijk gelukt."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Hans Nijenhuis over vertrek bij het <em>AD</em> Hans Nijenhuis maakte onlangs bekend te gaan stoppen als hoofdredacteur bij het AD, waar hij inmiddels vijf jaar aan het roer staat. Hij lichtte zijn besluit donderdagavond toe bij Beau: "Toen ik begon had ik bepaalde voornemens. Ik had ook gedacht: ik ga over vier, vijf, jaar eens kijken hoe het er dan voorstaat. Als ik dan kijk, natuurlijk heb ik heel veel fout gedaan en er gaat nog veel mis, maar de dingen die ik wilde doen zijn eigenlijk gelukt." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Hans Nijenhuis over vertrek bij het AD


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Hans Nijenhuis over vertrek bij het AD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier