Beau gemist? Moet je kinderen gaan vaccineren tegen corona?

Beau gemist? Moet je kinderen gaan vaccineren tegen corona?

Amerika staat op het punt om met de massale inenting van kinderen (12-16 jr) tegen het coronavirus te beginnen. Is dat een goed idee? "Ik denk dat het eigenlijk nog te vroeg is om dat nu te zeggen. Op dit moment moeten we vooral die vaccins niet gaan gebruiken voor kinderen maar ze gebruiken voor de groepen die het hardste dat vaccin nodig hebben om zelf gezond te blijven", aldus Patricia Bruijning, kinderarts en epidemioloog.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Moet je kinderen gaan vaccineren tegen corona? Amerika staat op het punt om met de massale inenting van kinderen (12-16 jr) tegen het coronavirus te beginnen. Is dat een goed idee? "Ik denk dat het eigenlijk nog te vroeg is om dat nu te zeggen. Op dit moment moeten we vooral die vaccins niet gaan gebruiken voor kinderen maar ze gebruiken voor de groepen die het hardste dat vaccin nodig hebben om zelf gezond te blijven", aldus Patricia Bruijning, kinderarts en epidemioloog. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Moet je kinderen gaan vaccineren tegen corona?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Moet je kinderen gaan vaccineren tegen corona? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier