Beau gemist? René Mioch prijst karakter George Clooney

Beau gemist? René Mioch prijst karakter George Clooney

Een van 's werelds bekendste en meest geliefde acteurs, George Clooney, blies donderdag alweer 60 kaarsjes uit. Wat is toch de charme van deze man? René Mioch heeft het antwoord: "Hij is geïnteresseerd, leuk en vriendelijk. Houdt niet van zichzelf beter voordoen dan hij is."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> René Mioch prijst karakter George Clooney Een van 's werelds bekendste en meest geliefde acteurs, George Clooney, blies donderdag alweer 60 kaarsjes uit. Wat is toch de charme van deze man? René Mioch heeft het antwoord: "Hij is geïnteresseerd, leuk en vriendelijk. Houdt niet van zichzelf beter voordoen dan hij is." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 mei terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? René Mioch prijst karakter George Clooney


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? René Mioch prijst karakter George Clooney of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier