LuckyTV: Tino Martin begint te grunten tijdens Bevrijdingsdag-optreden

LuckyTV: Tino Martin begint te grunten tijdens Bevrijdingsdag-optreden

Volkszanger Tino Martin deed afgelopen woensdag de wenkbrauwen fronzen met zijn niet geheel foutloze optreden tijdens Bevrijdingsdag. Dat vraagt uiteraard om een LuckyTV: "Martin haalde zich de woede van veel mensen op de hals."

'Ik doe gewoon wat ik zelf leuk vind'
Tino blijkt wel van pittige hardrock te houden en begon tijdens het optreden te grunten, zoals de manier van zingen in dat genre ook wel genoemd wordt: "Ze hadden tegen mij gezegd dat er geen publiek was. Dus ik dacht: ik doe gewoon iets wat ik zelf leuk vind. Dat had ik dus verkeerd begrepen."

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Tino Martin begint te <em>grunten</em> tijdens Bevrijdingsdag-optreden Volkszanger Tino Martin deed afgelopen woensdag de wenkbrauwen fronzen met zijn niet geheel foutloze optreden tijdens Bevrijdingsdag. Dat vraagt uiteraard om een LuckyTV: "Martin haalde zich de woede van veel mensen op de hals." 'Ik doe gewoon wat ik zelf leuk vind'Tino blijkt wel van pittige hardrock te houden en begon tijdens het optreden te grunten, zoals de manier van zingen in dat genre ook wel genoemd wordt: "Ze hadden tegen mij gezegd dat er geen publiek was. Dus ik dacht: ik doe gewoon iets wat ik zelf leuk vind. Dat had ik dus verkeerd begrepen." Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Tino Martin steekt warrig verhaal af over optreden Bevrijdingsdag Bekijk deze video » Rob Goossens over Tino Martin: ''Er is altijd wat, het ligt nooit aan hem'' Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Tino Martin begint te grunten tijdens Bevrijdingsdag-optreden

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Tino Martin begint te grunten tijdens Bevrijdingsdag-optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier