Video: John de Bever zingt EK-lied Laat ze beven

Video: John de Bever zingt EK-lied Laat ze beven

Met het EK 2021 in aantocht probeert volkszanger John de Bever, die in 2017 een enorme voetbalhit scoorde met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht dankzij de dames van het Nederlands voetbalelftal, het oranjegevoel alvast wat aan te wakkeren met een nieuw nummer: Laat ze beven. Vrijdagochtend sprak hij erover met Wilfred Genee en uiteraard trad hij ook op. Bekijk het optreden hieronder, in de video van Veronica Inside.

Video: John de Bever zingt EK-lied <em>Laat ze beven</em> Met het EK 2021 in aantocht probeert volkszanger John de Bever, die in 2017 een enorme voetbalhit scoorde met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht dankzij de dames van het Nederlands voetbalelftal, het oranjegevoel alvast wat aan te wakkeren met een nieuw nummer: Laat ze beven. Vrijdagochtend sprak hij erover met Wilfred Genee en uiteraard trad hij ook op. Bekijk het optreden hieronder, in de video van Veronica Inside. Bekijk ook Videoclip: John de Bever - Ik Ga Leven (met Wilfred Genee) Bekijk deze video »
Show :
Video: John de Bever zingt EK-lied Laat ze beven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: John de Bever zingt EK-lied Laat ze beven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier