Zien: Nikita Mazepin maakt opnieuw domme fout in vrije training 1 voor GP van Spanje

Zien: Nikita Mazepin maakt opnieuw domme fout in vrije training 1 voor GP van Spanje

Nee, we kunnen niet zeggen dat de eerste weken van de Rus Nikita Mazepin als Formule 1-coureur vlekkeloos zijn verlopen. Binnen de kortste keren kreeg hij de bijnaam "Mazespin", omdat hij het wel érg lastig vond om zijn auto op de baan te houden. Ook in de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Spanje maakte Mazepin weer een domme fout, waardoor hij in de grindbak belandde.

Bekijk de beelden van Nikita Mazepin hieronder.

Zien: <em>Nikita Mazepin</em> maakt opnieuw domme fout in vrije training 1 voor <em>GP van Spanje</em> Nee, we kunnen niet zeggen dat de eerste weken van de Rus Nikita Mazepin als Formule 1-coureur vlekkeloos zijn verlopen. Binnen de kortste keren kreeg hij de bijnaam "Mazespin", omdat hij het wel érg lastig vond om zijn auto op de baan te houden. Ook in de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Spanje maakte Mazepin weer een domme fout, waardoor hij in de grindbak belandde. Bekijk de beelden van Nikita Mazepin hieronder. Bekijk ook Formule 1 GP Portugal: Verstappen haalt Bottas in direct na de pitstop Bekijk deze video » Formule 1: Lewis Hamilton wint GP van Portugal, Max Verstappen knap tweede Bekijk deze video » Robert Doornbos bij Humberto over GP Portugal: "Pitstop Max Verstappen was speciaal" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Nikita Mazepin maakt opnieuw domme fout in vrije training 1 voor GP van Spanje


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nikita Mazepin maakt opnieuw domme fout in vrije training 1 voor GP van Spanje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier