Snelle in The Voice Kids: "Ali zit al, I'm still standing"

Snelle in The Voice Kids: "Ali zit al, I'm still standing"

De verschillende coaches van The Voice Kids doen er alles aan om de beste deelnemers te strikken en om elkaar af te troeven met goede onliners. Daar heeft Snelle er vrijdagavond een van te pakken: "Ali zit al. I'm still standing." Bekijk hieronder hoe de rapper en presentator daarop reageert.

Snelle in <em>The Voice Kids</em>: &quot;Ali zit al, I'm still standing&quot; De verschillende coaches van The Voice Kids doen er alles aan om de beste deelnemers te strikken en om elkaar af te troeven met goede onliners. Daar heeft Snelle er vrijdagavond een van te pakken: "Ali zit al. I'm still standing." Bekijk hieronder hoe de rapper en presentator daarop reageert. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Voice Kids gemist? Sanne enthousiast over auditie Tyar: "Wil alles met jou doen!" Bekijk deze video »
'De kans is Lil Klein'

De kans is heel 'lil klein' 😆 Deze vrijdag de laatste ronde blind auditions in The Voice Kids!

Posted by RTL on Thursday, May 6, 2021
TV :
Snelle in The Voice Kids: "Ali zit al, I'm still standing"

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Snelle in The Voice Kids: "Ali zit al, I'm still standing" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier