Video: Juf Ellen is een hit, Pieter van Leijen over het ontstaan van het typetje

Video: Juf Ellen is een hit, Pieter van Leijen over het ontstaan van het typetje

Juf Ellen, een typetje van Pieter van Leijen, is sinds enige tijd helemaal hot op sociale media. Dan rijst al snel de vraag: hoe is Ellen ontstaan? "Ik heb in groep vijf een juf Ellen gehad en toen gaf ik er een eigen draai aan met een sjaaltje en een brilletje. Dat sloeg in als een bom", aldus de Instagrammer.

Herkend op straat
Van Leijen wordt dankzij zijn succes inmiddels regelmatig herkend op straat: "Heel vaak als ik naar buiten ga dan hoor ik, Juf Ellen, Juf Ellen. En dan willen ze een TikTok maken of een video." Bekijk de video van NH Nieuws hieronder.

Video: <em>Juf Ellen</em> is een hit, Pieter van Leijen over het ontstaan van het typetje Juf Ellen, een typetje van Pieter van Leijen, is sinds enige tijd helemaal hot op sociale media. Dan rijst al snel de vraag: hoe is Ellen ontstaan? "Ik heb in groep vijf een juf Ellen gehad en toen gaf ik er een eigen draai aan met een sjaaltje en een brilletje. Dat sloeg in als een bom", aldus de Instagrammer. Herkend op straatVan Leijen wordt dankzij zijn succes inmiddels regelmatig herkend op straat: "Heel vaak als ik naar buiten ga dan hoor ik, Juf Ellen, Juf Ellen. En dan willen ze een TikTok maken of een video." Bekijk de video van NH Nieuws hieronder. View this post on Instagram A post shared by Pieter Valley (@pietervalley) Bekijk ook Zien: vrouw uit Mali bevalt van negen kinderen (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Juf Ellen is een hit, Pieter van Leijen over het ontstaan van het typetje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier