Samenvatting vrije training 1 GP van Spanje: Max Verstappen nipt tweede

Samenvatting vrije training 1 GP van Spanje: Max Verstappen nipt tweede

Een week na de GP van Portugal gaat het Formule 1-circus alweer verder, dit keer met de GP van Spanje. Vrijdagochtend werd de eerste vrije training verreden op het circuit van Barcelona en daar bleken Mercedes en Red Bull opnieuw aan elkaar gewaagd.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> GP van Spanje: Max Verstappen nipt tweede Een week na de GP van Portugal gaat het Formule 1-circus alweer verder, dit keer met de GP van Spanje. Vrijdagochtend werd de eerste vrije training verreden op het circuit van Barcelona en daar bleken Mercedes en Red Bull opnieuw aan elkaar gewaagd. Lees verder onder de video. Hamilton vs. VerstappenNa enkele races lijkt het wel duidelijk dat we dit jaar eindelijk de strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen gaan krijgen waar we lang op hebben gewacht. Ook vrijdag zaten de twee concurrenten elkaar weer op de hielen, maar ze hadden allebei het nakijken ten opzichte van Valtteri Bottas: die werd eerste, voor Verstappen. Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de GP van Spanje hierboven. Bekijk ook Robert Doornbos bij Humberto over GP Portugal: "Pitstop Max Verstappen was speciaal" Bekijk deze video » Zien: Nikita Mazepin maakt opnieuw domme fout in vrije training 1 voor GP van Spanje Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 GP van Spanje: Max Verstappen nipt tweede

Hamilton vs. Verstappen
Na enkele races lijkt het wel duidelijk dat we dit jaar eindelijk de strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen gaan krijgen waar we lang op hebben gewacht. Ook vrijdag zaten de twee concurrenten elkaar weer op de hielen, maar ze hadden allebei het nakijken ten opzichte van Valtteri Bottas: die werd eerste, voor Verstappen.

Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de GP van Spanje hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 GP van Spanje: Max Verstappen nipt tweede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier