Zien: hier zal de Chinese raket neerstorten op zondag 9 mei

Zien: hier zal de Chinese raket neerstorten op zondag 9 mei

Waar komt de Chinese raket neer? Hans van der Lande is ruimtevaartdeskundige en hij schat dat de raket zondagavond tussen 19.00 en 20.00 uur neer zal storten. Waar dit precies zal zijn is nog niet helemaal duidelijk, maar hij noemt de baan van New York, Madrid en Beijing. Wij Nederlanders zijn in ieder geval veilig!

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: hier zal de <em>Chinese raket</em> neerstorten op zondag 9 mei Waar komt de Chinese raket neer? Hans van der Lande is ruimtevaartdeskundige en hij schat dat de raket zondagavond tussen 19.00 en 20.00 uur neer zal storten. Waar dit precies zal zijn is nog niet helemaal duidelijk, maar hij noemt de baan van New York, Madrid en Beijing. Wij Nederlanders zijn in ieder geval veilig! Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Chinese raket stort rond 10 mei neer op aarde: "Raket weegt zo'n 20.000 kilo" Bekijk deze video » Zien: eerste prototype Marksraket SpaceX succesvol geland Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: hier zal de Chinese raket neerstorten op zondag 9 mei of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier