Lego Masters: Ruben bouwt een 'zen-wellness-massage-corner-hoekje'

Lego Masters: Ruben bouwt een 'zen-wellness-massage-corner-hoekje'

De zinderende finale van 'LEGO Masters' vindt morgenavond om 20.00 uur plaats op RTL4. Er wordt urenlang gebouwd aan de meest geweldige creaties van dit seizoen.De kandidaten zijn natuurlijk gespannen, maar daar weet Ruben Nicolai wel raad mee.

Wellness-hoekje
De presentator heeft een speciaal 'Rubens zen-wellness-massage-corner-hoekje' gemaakt voor blokkenbouwers en hoopt dat ze daardoor wat meer kunnen relaxen tijdens de grande finale. Sommige kandidaten genieten even van de rust, terwijl de rest doorzwoegt om alles op tijd af te krijgen.

<em>Lego Masters</em>: Ruben bouwt een 'zen-wellness-massage-corner-hoekje' De zinderende finale van 'LEGO Masters' vindt morgenavond om 20.00 uur plaats op RTL4. Er wordt urenlang gebouwd aan de meest geweldige creaties van dit seizoen.De kandidaten zijn natuurlijk gespannen, maar daar weet Ruben Nicolai wel raad mee. Wellness-hoekjeDe presentator heeft een speciaal 'Rubens zen-wellness-massage-corner-hoekje' gemaakt voor blokkenbouwers en hoopt dat ze daardoor wat meer kunnen relaxen tijdens de grande finale. Sommige kandidaten genieten even van de rust, terwijl de rest doorzwoegt om alles op tijd af te krijgen. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lego Masters gemist? Dit zijn de bouwwerken van de halve finale Bekijk deze video »
TV :
Lego Masters: Ruben bouwt een 'zen-wellness-massage-corner-hoekje'

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lego Masters: Ruben bouwt een 'zen-wellness-massage-corner-hoekje' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier