Samenvatting vrije training 2 GP van Spanje: Max Verstappen 9e plek

Samenvatting vrije training 2 GP van Spanje: Max Verstappen 9e plek

Vrijdagochtend werd de eerste vrije training verreden op het circuit van Barcelona en daar bleken Mercedes en Red Bull opnieuw aan elkaar gewaagd. In de middag was de tweede vrije training en hier moest Verstappen het helaas op zijn rode banden doen. Hierdoor pakte hij maar de 9e plek.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> GP van Spanje: Max Verstappen 9e plek Vrijdagochtend werd de eerste vrije training verreden op het circuit van Barcelona en daar bleken Mercedes en Red Bull opnieuw aan elkaar gewaagd. In de middag was de tweede vrije training en hier moest Verstappen het helaas op zijn rode banden doen. Hierdoor pakte hij maar de 9e plek. Lees verder onder de video. Mercedes aan de leiding, Leclerc volgtLewis Hamilton en Valteri Bottas hebben geen enkele problemen tijdens de tweede vrije training. Charles Leclerc pakt de derde plek, mede door zijn laatste snelle sector. Tot slot nog een rommelig moment van Mazepin terwijl hij de pitlane uitrijdt, waarbij Raikkonen hem nog snel even inhaalt. Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de GP van Spanje hierboven. De GP van Spanje vindt zondag plaats om 15.00 uur. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 GP van Spanje: Max Verstappen nipt tweede Bekijk deze video » Hilarische beelden: Olav Mol vraagt tijdens uitzending aan collega of hij koffie wil Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 GP van Spanje: Max Verstappen 9e plek

Mercedes aan de leiding, Leclerc volgt
Lewis Hamilton en Valteri Bottas hebben geen enkele problemen tijdens de tweede vrije training. Charles Leclerc pakt de derde plek, mede door zijn laatste snelle sector. Tot slot nog een rommelig moment van Mazepin terwijl hij de pitlane uitrijdt, waarbij Raikkonen hem nog snel even inhaalt.

Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de GP van Spanje hierboven. De GP van Spanje vindt zondag plaats om 15.00 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 GP van Spanje: Max Verstappen 9e plek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV