Wéér explosie bij Feyenoord-café: "Ajacieden niet tegen mij praten!"

Wéér explosie bij Feyenoord-café: "Ajacieden niet tegen mij praten!"

Voor de tweede keer deze week is een café in Rotterdam het doelwit van een vuurwerkbom. Woensdag was het café 't Haantje, dit keer was het raak bij het bekende Feyenoord-café The Hide Away dat zwaar beschadigd raakte door een ontploffing en de brand die daarna ontstond.

Bekijk de video van Powned hieronder.

Wéér explosie bij <em>Feyenoord-café</em>: &quot;Ajacieden niet tegen mij praten!&quot; Voor de tweede keer deze week is een café in Rotterdam het doelwit van een vuurwerkbom. Woensdag was het café 't Haantje, dit keer was het raak bij het bekende Feyenoord-café The Hide Away dat zwaar beschadigd raakte door een ontploffing en de brand die daarna ontstond. Bekijk de video van Powned hieronder. Bekijk ook Dick Advocaat over Klassieker: "Ajax krijgt geen erehaag van ons!" Bekijk deze video » Journalist vraagt Rotterdammers erehaag voor Ajax: "Wil jij levend de stad uit?" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Wéér explosie bij Feyenoord-café: "Ajacieden niet tegen mij praten!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wéér explosie bij Feyenoord-café: "Ajacieden niet tegen mij praten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier