Video: corona-uitbraak op Mount Everest

Video: corona-uitbraak op Mount Everest

Een groep van zo'n 30 klimmers wilden de top van de Mount Everest bereiken, maar moesten deze tocht staken door een corona-uitbraak. Twee klimmers zijn besmet geraakt met het virus en op deze hoogte is zo'n besmetting extra gevaarlijk, de klimmers zijn dan ook uiterst voorzichtig.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: corona-uitbraak op <em>Mount Everest</em> Een groep van zo'n 30 klimmers wilden de top van de Mount Everest bereiken, maar moesten deze tocht staken door een corona-uitbraak. Twee klimmers zijn besmet geraakt met het virus en op deze hoogte is zo'n besmetting extra gevaarlijk, de klimmers zijn dan ook uiterst voorzichtig. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: uitbraak rhinovirus bedreigt paardensport tijdens Olympische Spelen Bekijk deze video » Video: hoe gevaarlijk is Braziliaanse coronavariant P1? Bekijk deze video » Video: India is de controle over het coronavirus kwijt Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: corona-uitbraak op Mount Everest


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: corona-uitbraak op Mount Everest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier