Video: Nederlanders zonder quarantaineplicht naar Ibiza en Mallorca

Video: Nederlanders zonder quarantaineplicht naar Ibiza en Mallorca

Goed nieuws voor de mensen waarbij de zomervakantiekriebels al zijn begonnen. Nederlanders zijn dolblij met de quarantaineversoepelingen die momenteel zijn ingezet voor bijvoorbeeld Mallorca en Ibiza. Als Nederlander hoef je namelijk niet meer in quarantaine na je vakantie op een van deze eilanden. Annemarie Bauer heeft een bed&breakfast op Ibiza en kan niet wachten om weer toeristen te kunnen ontvangen: "Ik denk dat de drempel om op vakantie te gaan zeker lager is."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Nederlanders</em> zonder quarantaineplicht naar <em>Ibiza</em> en <em>Mallorca</em> Goed nieuws voor de mensen waarbij de zomervakantiekriebels al zijn begonnen. Nederlanders zijn dolblij met de quarantaineversoepelingen die momenteel zijn ingezet voor bijvoorbeeld Mallorca en Ibiza. Als Nederlander hoef je namelijk niet meer in quarantaine na je vakantie op een van deze eilanden. Annemarie Bauer heeft een bed&breakfast op Ibiza en kan niet wachten om weer toeristen te kunnen ontvangen: "Ik denk dat de drempel om op vakantie te gaan zeker lager is." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Beau van Erven Dorens gaat niet in quarantaine na besmetting gast Kees Tol Bekijk deze video » Zien: Vacccinatiebewijzen voor de zomer verplicht Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederlanders zonder quarantaineplicht naar Ibiza en Mallorca of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier