Video: deze man vond doodgestoken jongen van 17 jaar oud

Video: deze man vond doodgestoken jongen van 17 jaar oud

Gisteren (6 mei) heeft zich een dodelijk steekincident plaatsgevonden in Den Haag. Het slachtoffer was 17 jaar oud. Een man uit Den haag heeft de jongen gevonden en dacht in eerste instantie dat hij aan het slapen was, pas na het zien van bloed wist hij dat er meer aan de hand was. "Hij leefde nog toen de politie kwam. Ik heb de hele nacht niet geslapen."

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: deze man vond <em>doodgestoken</em> jongen van <em>17 jaar</em> oud Gisteren (6 mei) heeft zich een dodelijk steekincident plaatsgevonden in Den Haag. Het slachtoffer was 17 jaar oud. Een man uit Den haag heeft de jongen gevonden en dacht in eerste instantie dat hij aan het slapen was, pas na het zien van bloed wist hij dat er meer aan de hand was. "Hij leefde nog toen de politie kwam. Ik heb de hele nacht niet geslapen." Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Drillrap leidt niet perse tot meer geweld op straat (video) Bekijk deze video » Buren van doodgestoken Rotterdamse man: "Gemeente moet nu echt iets doen!" (video) Bekijk deze video » WNL: Rotterdammer (20) staat terecht in drillrap-zaak Scheveningse Pier Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: deze man vond doodgestoken jongen van 17 jaar oud


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: deze man vond doodgestoken jongen van 17 jaar oud of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier