Marike Stellinga in De Vooravond over steun onderwijs: "Een bak geld smijten is niet genoeg"

Marike Stellinga in De Vooravond over steun onderwijs: "Een bak geld smijten is niet genoeg"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Marike Stellinga in <em>De Vooravond</em> over steun <em>onderwijs</em>: &quot;Een bak geld smijten is niet genoeg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Marike Stellinga pleit ervoor om kansenongelijkheid tegen te gaan. Al helemaal in deze periode, met de coronacrisis waar we middenin zitten, is er veel sprake van ongelijkheid. Stellinga ziet het liefst eerst het onderwijs verbeteren. Er is onlangs een bedrag richting het onderwijs gegaan, maar Stellinga ziet dat niet als dé oplossing: "Een bak geld smijten is niet genoeg." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marike Stellinga in De Vooravond over steun onderwijs: "Een bak geld smijten is niet genoeg"

Marike Stellinga pleit ervoor om kansenongelijkheid tegen te gaan. Al helemaal in deze periode, met de coronacrisis waar we middenin zitten, is er veel sprake van ongelijkheid. Stellinga ziet het liefst eerst het onderwijs verbeteren. Er is onlangs een bedrag richting het onderwijs gegaan, maar Stellinga ziet dat niet als dé oplossing: "Een bak geld smijten is niet genoeg."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marike Stellinga in De Vooravond over steun onderwijs: "Een bak geld smijten is niet genoeg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier