De Vooravond gemist? Sander Schimmelpenninck: "Waarom ontmoedigen we mensen om te werken?"

De Vooravond gemist? Sander Schimmelpenninck: "Waarom ontmoedigen we mensen om te werken?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Sander Schimmelpenninck</em>: &quot;Waarom ontmoedigen we mensen om te werken?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sander Schimmelpenninck vraagt zich af waarom we zoveel belasting moeten betalen voor ieder uur die wij als Nederlanders werken, maar een erfenis die 'komt aanwaaien' met maar 8 procent belast wordt. "Ik zou zeggen, waarom trek je dat niet gelijk? Waarom ontmoedigen we mensen om te werken?" Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Sander Schimmelpenninck: "Waarom ontmoedigen we mensen om te werken?"

Sander Schimmelpenninck vraagt zich af waarom we zoveel belasting moeten betalen voor ieder uur die wij als Nederlanders werken, maar een erfenis die 'komt aanwaaien' met maar 8 procent belast wordt. "Ik zou zeggen, waarom trek je dat niet gelijk? Waarom ontmoedigen we mensen om te werken?"

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Sander Schimmelpenninck: "Waarom ontmoedigen we mensen om te werken?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier