RTL Boulevard: miljoenenvilla van Ronald Koeman in de verkoop

RTL Boulevard: miljoenenvilla van Ronald Koeman in de verkoop

<em>RTL Boulevard</em>: miljoenenvilla van Ronald Koeman in de verkoop Ronald Koeman zet zijn luxueuze huis in Naarden-Vesting voor maar liefst 2,65 miljoen euro te koop. Met deze actie lijkt het erop dat de huidige trainer van FC Barcelona en zijn vrouw ook volgend voetbalseizoen in Barcelona te vinden zijn. RTL Boulevard ging op onderzoek uit. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: miljoenenvilla van Ronald Koeman in de verkoop

Ronald Koeman zet zijn luxueuze huis in Naarden-Vesting voor maar liefst 2,65 miljoen euro te koop. Met deze actie lijkt het erop dat de huidige trainer van FC Barcelona en zijn vrouw ook volgend voetbalseizoen in Barcelona te vinden zijn. RTL Boulevard ging op onderzoek uit.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: miljoenenvilla van Ronald Koeman in de verkoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier