De Vooravond: Sander Lantinga en Cornald Maas laten Songfestival commentaar horen

De Vooravond: Sander Lantinga en Cornald Maas laten Songfestival commentaar horen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Sander Lantinga en <em>Cornald Maas</em> laten Songfestival commentaar horen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De voorbereidingen van het Songfestival zijn in volle gang en ook Sander Lantinga en Cornald Maas zijn klaar om hun ongezouten mening te geven op de verschillende inzendingen. Bij De Vooravond geven de twee alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten tijdens de show. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Sander Lantinga en Cornald Maas laten Songfestival commentaar horen

De voorbereidingen van het Songfestival zijn in volle gang en ook Sander Lantinga en Cornald Maas zijn klaar om hun ongezouten mening te geven op de verschillende inzendingen. Bij De Vooravond geven de twee alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten tijdens de show.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Sander Lantinga en Cornald Maas laten Songfestival commentaar horen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier