De Vooravond: Douwe Bob performt stukje van My Son Calls Another Man Daddy

De Vooravond: Douwe Bob performt stukje van My Son Calls Another Man Daddy

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Douwe Bob performt stukje van <em>My Son Calls Another Man Daddy</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wat is nou precies de schoonheid van Americana volgens Douwe Bob? "Three chords and the truth", aldus de zanger. Hij laat vervolgens een stukje horen van My Son Calls Another Man Daddy van Hank Williams. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Douwe Bob performt stukje van My Son Calls Another Man Daddy

Wat is nou precies de schoonheid van Americana volgens Douwe Bob? "Three chords and the truth", aldus de zanger. Hij laat vervolgens een stukje horen van My Son Calls Another Man Daddy van Hank Williams.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Douwe Bob performt stukje van My Son Calls Another Man Daddy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier