RTL Boulevard: Romy Monteiro over Songfestival-editie Beste Zangers

RTL Boulevard: Romy Monteiro over Songfestival-editie Beste Zangers

<em>RTL Boulevard</em>: Romy Monteiro over Songfestival-editie <em>Beste Zangers</em> De Songfestival-gekte begint los te barsten, en dat zal de komende weken alleen nog maar meer worden. De presentatoren zitten inmiddels in een veilige bubbel en op tv is er veel aandacht voor het unieke muziekfestijn. Morgen (8 mei) is er een speciale editie van Beste Zangers. Romy Montairo deed mee en RTL Boulevard sprak haar. De Songfestival-special van Beste Zangers is op zaterdag 8 mei om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Romy Monteiro over Songfestival-editie Beste Zangers

De Songfestival-gekte begint los te barsten, en dat zal de komende weken alleen nog maar meer worden. De presentatoren zitten inmiddels in een veilige bubbel en op tv is er veel aandacht voor het unieke muziekfestijn. Morgen (8 mei) is er een speciale editie van Beste Zangers. Romy Montairo deed mee en RTL Boulevard sprak haar.

De Songfestival-special van Beste Zangers is op zaterdag 8 mei om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Romy Monteiro over Songfestival-editie Beste Zangers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier