Vanavond bij Beau: o.a Jeangu Macrooy over het Songfestival en alles over sneeuw in Brabant

Vanavond bij Beau: o.a Jeangu Macrooy over het Songfestival en alles over sneeuw in Brabant

Vanavond bij <em>Beau</em>: o.a Jeangu Macrooy over het Songfestival en alles over sneeuw in Brabant Jeangu Macrooy gaat komend weekend de Songfestival-bubbel in. Bij Beau vertelt hij hoe hij zich heeft voorbereid op deze bijzondere editie van het Songfestival. Ook Robert ten Brink is te gast. Hij gaat iets heel speciaals doen met moederdag. En wat is er toch met het weer aan de hand? Vanochtend sneeuwde het in Brabant en zondag kan het lokaal tot wel 25 graden worden. In bovenstaande video zie je wie er te gast is bij Beau op vrijdag 7 mei. Hierboven zie je wie de gasten zijn van Beau op vrijdag 7 mei. Je kunt de hele uitzending van Beau van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond bij Beau: o.a Jeangu Macrooy over het Songfestival en alles over sneeuw in Brabant

Jeangu Macrooy gaat komend weekend de Songfestival-bubbel in. Bij Beau vertelt hij hoe hij zich heeft voorbereid op deze bijzondere editie van het Songfestival. Ook Robert ten Brink is te gast. Hij gaat iets heel speciaals doen met moederdag. En wat is er toch met het weer aan de hand? Vanochtend sneeuwde het in Brabant en zondag kan het lokaal tot wel 25 graden worden. In bovenstaande video zie je wie er te gast is bij Beau op vrijdag 7 mei.

Hierboven zie je wie de gasten zijn van Beau op vrijdag 7 mei. Je kunt de hele uitzending van Beau van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: o.a Jeangu Macrooy over het Songfestival en alles over sneeuw in Brabant of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier