Veronica Inside gemist? Johan Derksen over NAM-baas: "Zo'n klootzak aan de top"

Veronica Inside gemist? Johan Derksen over NAM-baas: "Zo'n klootzak aan de top"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Johan Derksen over NAM-baas: &quot;Zo'n klootzak aan de top&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Groningen zitten verschillende gezinnen al jaren te wachten op een vergoeding voor de schade aan hun huis door de gaswinning. Johan Derksen is verbijsterd door een interview wat verscheen met de NAM-baas waarin hij aangeeft dat minder huizen een schadevergoeding krijgen: "Zo'n klootzak aan de top die zegt dan dat het om vijftig huizen gaat." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Groningen zitten verschillende gezinnen al jaren te wachten op een vergoeding voor de schade aan hun huis door de gaswinning. Johan Derksen is verbijsterd door een interview wat verscheen met de NAM-baas waarin hij aangeeft dat minder huizen een schadevergoeding krijgen: "Zo'n klootzak aan de top die zegt dan dat het om vijftig huizen gaat."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen over NAM-baas: "Zo'n klootzak aan de top" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier