Veronica Inside: René van der Gijp over Feyenoord: ''Kansloos tegen Ajax''

Veronica Inside: René van der Gijp over Feyenoord: ''Kansloos tegen Ajax''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: René van der Gijp over Feyenoord: ''Kansloos tegen Ajax'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Veronica Inside praat René van der Gijp over Feyenoord. ''Het is een onmogelijk om zo'n wedstrijd tegen Den Haag te spelen en een week later Ajax van de mat te blazen. Dat gaat niet gebeuren kan ik je zeggen.'' Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Veronica Inside praat René van der Gijp over Feyenoord. ''Het is een onmogelijk om zo'n wedstrijd tegen Den Haag te spelen en een week later Ajax van de mat te blazen. Dat gaat niet gebeuren kan ik je zeggen.''

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: René van der Gijp over Feyenoord: ''Kansloos tegen Ajax'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier